Serveis

Instal·lacions Elèctriques

01.

Proporcionem serveis de instal·lació elèctrica de qualitat superior per a propietats residencials i comercials. El nostre equip d’experts està capacitat per afrontar tot tipus de projectes elèctrics, des de la instal·lació de nous sistemes fins a la reparació de problemes existents. També oferim una àmplia gamma de materials elèctrics per a la venda.

An image representing an electrical installation in progress. Show an electrician at work in an industrial setting, wearing protective gear and holding a tool like pliers, standing on a ladder. Show electrical wires running along the walls and ceiling, with various electrical panels and parts completing the installation. Use blue and gray tones to convey a sense of expertise and precision.

Grups Electrògens

02.

Oferim la venta i reparació de grups electrògens per a qualsevol necessitat. El nostre servei tècnic Pramac està a la vostra disposició per a garantir que el vostre equip està en perfectes condicions i proporciona energia de forma eficient quan més ho necessiteu.

Pramac-450-KVA-1

Tractaments D'aigua

03.

Especialistes en instal·lació d’osmosis i descalcificadors, garantim una aigua més pura i saludable per a la vostra llar o negoci. Oferim serveis de reparació per a qualsevol problema que pugui sorgir, a més de venda de materials i accessoris per a tots els vostres necessitats de tractament d’aigua.

pexels-sarah-schorer-835240

Piscines

04.

Des de la instal·lació de sistemes de filtració fins al manteniment i accessoris, tenim tot el que necessiteu per a la vostra piscina. A més, oferim assessorament sobre el tractament d’aigua, assegurant-vos una piscina neta i segura.

pexels-pixabay-221457

Reg

05.

Oferim instal·lacions i reparacions de sistemes de reg, a més de la venta de materials relacionats. Amb la nostra ajuda, pots mantenir el teu jardí verd i exuberant durant tot l’any.

markus-spiske-sFydXGrt5OA-unsplash

Fontaneria

06.

Els nostres serveis de fontaneria inclouen la instal·lació i reparació de tot tipus de tuberies i accessoris. També oferim una àmplia gamma de materials de fontaneria per a la venda.

jinsoo-choi-EcTHmxExgao-unsplash

Lloguer Camió Grua

07.

Si necessites transportar materials pesats, oferim el servei de lloguer de camió grua. El nostre equip t’ajudarà a moure qualsevol cosa que necessitis amb seguretat i eficiència.

Imagen de WhatsApp 2023-07-18 a las 16.15.29

Accessoris Nàutics

08.

Tenim una extensa selecció d’accessoris nàutics per satisfer totes les teves necessitats marítimes. Des de equips de seguretat fins a accessoris per a l’oci, trobaràs tot el que necessites per a la teva embarcació.

pexels-teyvin-leavitt-8082098

Bombes d'aigua

09.

Oferim serveis de instal·lació i reparació de bombes, així com assessorament per a garantir que disposis de la bomba adequada per a les teves necessitats. També tenim una àmplia gamma de bombes per a la venta.

alex-perez-wEgR12N01Tk-unsplash

Truca'ns i parlem!

Contacta’ns trucant-nos o a través d’un correu a montsistem@montsistem.com